STORT FESTLOKALE TIL ÅRETS FEST

Skal du holde årets fedeste fest, fødselsdag, konfirmation, barnedåb, jubilæum eller et uforglemmeligt bryllup? Så har Rebel Food et 500m2 stort festlokale til dig!

I vores 500m2 rå og urbane industrilokaler på det gamle grønttorv i Valby kan du holde det hele og lidt mere. Vi har plads til 150 siddende gæster i vinterhalvåret og mange flere om sommeren, når vi ruller alle portene op i vores Rebel Food Garage.

LEJE AF LOKALET HOS REBEL FOOD

  • Fredag eller lørdag fra 20.000 kr.*
  • Hele weekenden (fredag-søndag) fra 25.000 kr.*
  • Hverdage: kontakt booking@rebelfood.dk for tilbud
  • Leje af industrikøkken: fra 4375DKK*

*Alle priser er inklusiv moms og inkludere rengøring.

Skal du bruge borde, bænke eller andet inventar, så se mere her

Loading...

STORT KØKKEN

Skal der være lækker mad til din fest, så har Rebel Food også et stort og professionelt køkken, hvor du, eller en kok kan udfolde sine gastronomiske evner.

Der er både industriovn, induktionsblus, gryder, pander og en industriopvasker til rådighed.

Stort, professionelt køkken til din fest festlokale

PLANTEGNING OVER LOKALET

Rebel Food har lokalerne til dit firmaarrangement

TÆT PÅ CENTRUM MED PLADS TIL AT FESTE

Med den helt unikke placering i det gamle industriområde i Valby – lige uden for centrum af København – giver vores store festlokale og grønne udendørsareal dig mulighed for at huse en fest for alle til den lyse morgen – uden at du behøver at bekymre dig for at genere naboerne. 

Vi har både fri parkering og ligger tæt på offentlig transport med kun 10 min. gang til Ny Ellebjerg st. og 5 min. til bus 8A på Gammel Køgelandevej.

 

 

STREET FOOD TIL DIN FEST

Ønsker du en gastronomisk oplevelse til din fest, fødselsdag eller bryllup, så kan vi selvfølgelig også levere det. Rebel Food har nogle af de bedste food trucks, street food-cykler i København, som alle har gennemgået en nøje udvælgelse for at sikre en høj gastronomisk standard, hvad end det er små smagsprøver til receptionen, middagen til eller natmaden.

Street food-arrangementer er sociale, sanselige og smagfulde, og danner rammen for en hyggelig dag eller aften, hvor samtlige sanser sættes i spil. Street food er perfekt når du ønsker en unik og anderledes oplevelse, hvor du møder gæsterne over en anderledes form for gastronomisk oplevelse. Når du vælger street food til din fest, så vælger du alt andet end den traditionelle buffet, men i stedet en madoplevelse hvor I kommer hinanden ved – et slags gastronomisk konversationsstykke om man vil.

Sammen med jer sammensætter vi udvalget, så maden passer perfekt til jeres behov og skaber en helt særlig og unik stemning, hvor gæsten, maden og street food-aktøren er tæt forbundet.

Se alle de forskellige street food-aktører som du kan vælge imellem lige her.