Varme og friskbagte empanadas og argentinsk street food

JIPI Argentine Food er Københavns hotteste madcykel og serverer varm og frisk, argentisk street food. Empanadas er små madbrød fyldt med forskellige lækkerier, og er kendt i det meste af Latinamerika, som et hurtigt og nærende gademåltid.

Germán serverer sine hjemmelavede og friskbagte empanadas direkte fra en 300 grader varm, brændefyret stenovn, der giver en helt særlig smag og sprødhed til de små madbrød. Ovnen sidder på en specialbygget og bæredygtig christianiacykel, hvor energi ikke kun kommer fra pedalerne, men også fra solpaneler på taget, som leverer strøm til køleskabene.

Germán bager ikke blot empanadas men excellerer fra sin retro food caravan også i andre klassiske, argentinske street food-retter så som Asado der er argentinsk traditionel barbeque og den traditionelle argentinske chorizo hotdog.

Al street food hos JIPI Empanadas er økologisk og lavet fra bunden efter Germáns egne opskrifter.

JIPI Argentine Food’s menu

 

Asado

Langtidsbraiseret okse, chorizo, kartofler, timian og rosmarin. Serveres med grillet porto bello, brøndkarse, criollita salat og chimichurri

 

4 slags Empanadas

Okse med chimichurri, rød peber og sorte oliven

 

Spicy kylling med bønner, majs og koriander

 

Spinat med portobello-svampe, solsikkekerner og feta

 

Portobello med ramsløg, sorte bønner og græskarkerner (vegansk)

 

Chorizo

Argentinsk hotdog serveret i et timian og rosmarin baguette, sweet onions, tomatoes, coriander, limejuice and chimichurri sauce.

Følg JIPI Argentine Food

Book JIPI Argentine Food

Book