kbh volume

Firmafest | De 5 bedste idéer | Unikt event med maden i fokus

På jagt efter aktiviteter til firmafesten? Sæt maden i fokus

Som grundform er vi et udendørs set up. Det er her food trucken normalt på gader og stræder er at finde og det er det, der gør food truck catering til en helt særlig aktivitet. Vi elsker den stemning der spreder sig når food trucken åbner lugen og serveringen begynder. Man kan mingle og i sit eget tempo smage på alle de dejlige retter fra menuen. Det er uformelt og hyggeligt! Hvad end det er til fredagsbaren på arbejdet, afdelingsfesten hvor I fejrer holdets tal og byder nye medarbejdere velkommen eller om det er til det helt store festivitas, hvor hele firmaet er samlet til sommerfest eller julefrokost, så er street food catering et helt igennem godt koncept. Skal festen holdes I jeres egne lokaler, så kommer vi og omdanner jeres udeareal eller parkeringsplads til et madmarkedsmekka, hvor jeres gæster kommer i stemning så snart de ser vognene. Har I pladsen dertil, så kan vi også rulle food trucks ind i en venue eller f.eks. I en produktionshal.

Firmafest i Rebel Street 

Ønsker du, som os, at ”sommeren varer lige til påske” og at afholde årets helt store firmafest eller hvad med det store juleevent, med den specielle stemning, som normalt kun kommer med solens stråler i et udendørs miljø? Så skulle I prøve vores indendørs setup. Mens I stadig sidder på kontoret, eller er ude og lave diverse teambuilding aktiviteter, opbygger vi noget ganske særligt til jer i et af Københavns helt store indendørs eventsteder. Læs mere om vores venue samarbejder til firmafest i København HER. Vi opstiller vores specialfremstillede madboder, som udgør en stor del af det visuelle billede. Der ud over pyntes der i ægte madmarked stil med vimpler, glødepære lyskæder og farverige skilte, som nemt kan brandes med jeres firmalogo og farver. Vi kan enten pynte op i sommerstil, eller hvis I ønsker kan vi gøre det mere til et jule madmarked med gløgg og gran. Rebel Street giver følelsen af at rejse langt væk, mens man stadig har fødderne solidt plantet i gode gamle Danmark. Gæsterne træder ind i et visuelt univers fyldt med markedsstemning. Duften af de forskellige køkkener begynder at sprede sig og musikken spiller i baggrunden, mens du og dine kollegaer går på en opdagelsestur ned ad ”gaden”. Sammen vælger vi de forskellige street food koncepter, som I får med til festen og disse vil så danne rammen for jeres mad- og stemning oplevelse. Man kan f.eks. vælge mellem argentinske empanadas og tacos, amerikanske sliders, svenske hjemmegroede fritter, dansk rødgrød med fløde, rugbrødssandwiches, flydende nitrogen is og jæger skudt pølse i en wilddog, italienske pizzaer, cajun gumbo, franske crepes, peruviansk causa og alt dette, kan skylles ned med en friskbrygget kop barista kaffe eller en kold fadøl fra vores bar. Baren tilbyder også husets økologiske vine, bobler, drinks og shakede cocktails. Al mad og drikke er serveret i bionedbrydelig emballage, så det er lige til at smide ud med god samvittighed OG så er der ikke kamp om hvem som skal tage opvasken.

Konceptet omkring maden er opbygget sådan, at alle kan smage lidt af det hele og samtidig mingle rundt mellem kollegerne. Læs mere om vores tasting koncept i vores katalog – se HER. Når I har fået lidt i hånden kan I stille-, eller sætte jer til bords ved de lange borde og bænke sæt, som får jer til at komme hinanden lidt ved og det skaber en mere uformel måde at være sammen på. Så har man også mulighed for at tale med mange flere i løbet af festen end, hvis man sidder ved siden af de samme 7 hele aftenen ved et rundt bord – nu kan alle bordene være “det festlige” og alle kan være med der hvor det hele sker. Rebel Street er åben sådan, at alle kan spise i et behageligt tempo inden danselysten tager over.

Idéer og forslag til jeres næste firmafest

Vi præsenterer her 5 af vores bedste idéer til en god fest

1: Det kan ikke komme som en overraskelse at hos os, sætter vi maden i fokus. Mad er et af de mest sociale elementer/omdrejningspunkter i menneskers liv og derfor er maden til firmafesten virkelig vigtig. At spise sammen inviterer til mere uformelle samtaler og giver et nemt samtaleemne, hvis man sidder ved siden af nogen man ikke kender så godt endnu. Gør maden til en aktivitet i stedet for at gæsterne sidder passivt på deres plads ved bordet og bare modtager maden. Få dem til at gå på opdagelse i verdens maden i stedet for. Mad skal nemlig helst både opdages med smagsløgene, næsen og øjnene. Når man vælger food trucks som catering er det også nemt at stille alle tilfredse, da der er et bredt udvalg af mad og fordi vi samtidig er vant til at tilgodese de fleste former for allergi- og specialkost.

2: Ligeså vigtig som maden er, er drikkevarerne. Der er intet som kan dræbe den dejlige smag fra maden som en sur vin eller en for bitter øl, så at kunne få drikkevarer af god kvalitet til maden er ligeså vigtigt som maden selv. I vores campingvognbar er de forskellige muligheder altid nøje udvalgt og alle de friske råvarer brugt i drinksene er økologiske.

3: Lad street food være temaet for jeres fest og lad maden i sig selv være aktiviteten. Når man serverer maden fra food trucks, bliver den meget hurtigt et omdrejningspunkt og et samtaleemne. Der går sport i at se hvad de andre spiser og finde ud af hvor de har fået det fra. Samtidig inviterer formatet også til snak med den kok som har lavet maden – de er altid glade for at fortælle lidt om den mad de langer over disken. Så du kan nemt få en god historie om Peru mens du spiser din causa.

4: Undlad alle former for fagligt indhold – husk det ikke er en konference, men en fest. Lad jeres medarbejdere koble helt fra og smide de daglige roller. Noget som er så smukt ved den danske arbejdskultur er at medarbejdere kan snakke privat sammen på tværs af alle rang. 

5: Location, location, location: valget af lokation til festen er virkelig også vigtigt for det samlede indtryk af festen. Vær sikker på at stedet er nemt tilkommeligt og måske ikke er alt for langt fra jeres arbejdsplads, så folk som er på cykel nemt kan finde det. Regn med at folk har ladet bilen stå derhjemme og er stedet lidt længere væk end arbejdspladsen, så hyr en masse busser til at samle alle op på kontoret på samme tid, så de ankommer til festen samtidig. Alle gæster vil nok ikke hjem på samme tidspunkt, så sørg for at der rimelig ofte går busser tilbage til en station eller lignende, så folk nemt kan komme hjem igen. En anden vigtig ting om det sted I vælger at holde festen er at størrelsen ikke skal være for stor, men være nøje afmålt til mængden af gæster og yderligere set up. Er stedet for stort kan det hurtigt komme til at virke bart og ikke særlig indbydende. Er pladsen derimod udnyttet helt optimalt så følger gæsterne sig trygge og i gode hænder. Er stedet meget stort så del rummet op og afslør aftenens begivenheder lidt ad gangen, så I kan blive ved med at overraske gæsterne gennem hele festen.

Totaloplevelse til firmafesten

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer en totaloplevelse og med at sætte de perfekte rammer til jeres fest, så kontakt os her og få en pris på jeres fest.

Velbekomme og rigtig god fest!