Food trucks

Her finder du en samlet oversigt over alle de food trucks, street food-cykler og madtelte som du kan få ud til dit arrangement.

Snack & Blues

Snack & Blues

Amerikansk Street Food

Vis menu

Rolling Stone

Italiensk Street Food

Vis menu

panca

Panca – Peruvian Rolling Restaurant

Peruviansk Street Food

Vis menu

Jipi Empanadas

Jipi Argentine Food

Argentinsk Street Food

Vis menu

El Jefe

Argentinsk Street Food

Vis menu

Crêpes à la Cart

Fransk Street Food

Vis menu

Ristet Rug

Dansk Street Food

Vis menu

Green Fries

Amerikansk Street Food

Vis menu

Jakobsens Pita

Dansk Street Food

Vis menu

Majas Sommerfristelser

Majas Sommerfristelser

Dansk Street Food

Vis menu

Istid

Dansk Street Food

Vis menu

Mundfryd

Dansk Street Food

Vis menu

Big Easy

Amerikansk Street Food

Vis menu

Rebel Camping Bar

Gone camping at the bar!

Vis menu

Mad cykler

Jipi Argentine Food

Argentinsk Street Food

Vis menu

Crêpes à la Cart

Fransk Street Food

Vis menu

Istid

Dansk Street Food

Vis menu

Kunne du tænke dig street food til dit næste arrangement?

Få en pris
Katalog 2020

Server street food fra madcykel til dit næste festlige arrangement

Lej en madcykel

Passer en madcykel godt ind i dit arrangement? Så lej en madcykel hos Rebel Food! Er food trucken måske lidt for stor til jeres eventsted eller passer det jer bedre, at man stimler sammen om et lidt mindre omdrejningspunkt? Så vil vi anbefale at I ser nærmere på løsningen om at leje en madcykel. Fyldt til randen med lækker mad, kommer madcyklerne rullende til jeres næste arrangement. Street food fra mad cykler kan nemmere smyg sig om hjørner og komme ind ad små porte og dermed få adgang til f.eks. alle de fine københavner baggårde. Der åbner sig en mulighed for at få street food serveret uden at skulle holde jeres begivenhed på et stort venue. Madcyklerne er lig med street food i øjenhøjde, for man kan nemlig nemt følge med i kokkens proces og opleve alt helt tæt på, når der trylles med maden. Bare fordi I vælger en madcykel frem for en food truck, så er det heldigvis ikke ensbetydende med at der er sparet på showet, farverne eller personligheden. Hos Jipi Argentine Food, kommer German rullende med sin græsgrønne madcykel som er udstyret med en lille åben brændefyret ovn. Her sørger han for at dine empanadas er dampende varme og perfekt gyldenbrune, når de skal serveres. Vælg mellem; okse med chimichurri, spicy kylling, spinat med portobello-svampe eller det veganske alternativ med søde kartofler og kikærter. Hos Istid laver Anniken et vildt nitrogen-is-show, når der skal fremstilles is i forskellige varianter. Vælg din foretrukne smag og hyg dig under den fine røde og hvide parasol, som på grund af de flotte farver også er et klart blikfang på længere afstand. Du kan blandt andet vælge f.eks. Salty Caramel-is med crunch af mandler, rosmarin og havsalt eller vegansk chokolade-is med karamelliserede popcorn på toppen. Når Adrian fra Crepes a la Cart kommer cyklende på sin dertil byggede madcykel, så spreder duften af crepes sig hurtigt, når varmepladerne begynder at syde. Nyd en klassisk sød crepe med sukker og citron, vaniljeis eller Nutella. Er det ikke den søde tand der skriger, så vælg i stedet en salt crepe lavet på hvedemel fyldt med aromatisk serranoskinke og blød mozzarella. For resten er der ingen der siger, at du ikke må få en af hver! Når så Anne og Leif fra Ristet Rug rykker ud, er der som altid, smil og glade dage i biksen, når du får en frisksmurt, lun rugbrødssandwich i hånden. Man kan næsten ikke undgå at blive helt forelsket i rugbrød på ny, når man smager det hjemmebagte. Smag dem med f.eks. klassik kartoffel og mayonnaise, frikadelle eller lufttørret skinke.

Madcykler er klassikeren når det kommer til street food salg i f.eks. Asien. Den er nem at få rundt og nok også et billigere alternativ til at købe en truck. Og i den klassiske asiatiske myldretidstrafik er det også foretrukket at være på cykel. Når du går rundt på markederne står cyklerne side om side og hver enkelt familie har deres særlige opskrifter og deres måde at lave maden på. Smag på verden og glæd dig over at Madcykler kører på ”rugbrød” og derfor kommer frem på ren grøn energi. Sidst men ikke mindst, med København på kortet som en af de mest cyklede byer i verden, så er der også meget “rød tråd” i at hive netop en madcykel ind til jeres næste arrangement.

Street food cykel til din fest

Hvis det med madcykler, lyder som noget for jer, så kontakt os for at få et personligt tilbud til din næste fest, konference, medarbejderdag eller hvilken som helst anden slags begivenhed. Vi hjælper dig til den helt rette løsning, når du skal leje en madcykel til fest. Er din fest lidt større, kan du med fordel få flere madcykler ud på samme tid og vi kan hjælpe dig med menu sammensætningen, så der er lidt forskelligt at smage for alle gæsterne. Du kan også få mad cyklerne ud i kombination med vores foodtrucks.

Se ovenfor for at lade dig friste af hvilke muligheder du har for, at leje madcykler og food trucks og hvilke menuer de kan tilbyde. Og husk at vi stortset altid kan tilgodese allergikere og andre special spisende gæster!