Fortæl os lidt om dit arrangement

Giv os et par detaljer og modtag et uforpligtende tilbud fra os. Vær opmærksom på at caterings vil have en minimumspris på 7500DKK incl. moms.

Giv os et par detaljer og modtag et uforpligtende tilbud fra os. Vær opmærksom på at caterings vil have en minimumspris på 7500DKK ex. moms.

Type af arrangement

Tidspunkt for servering

Eventuelle ønsker til food trucks

1. prioritet

2. prioritet

3. prioritet

Dine kontaktoplysningerDu kan også skrive eller ringe til os for at høre mere

booking@rebelfood.dk

71741130

Street food til din fest fra Rebelfood.dk

Lej en food truck

Når du lejer en food truck, så får du ikke bare leveret mad, men også leveret skøn stemning. Hos food trucksene fra Rebel Food er der altid højt humør og damp i køkkenet. Med deres personlige design og selvudviklede koncepter føler man sig altid i gode hænder når Rebellerne kommer rullende. Når food trucken åbner lugen, så strømmer der hurtigt efter dejlige dufte og blød musik ud blandt gæsterne. Vi vil til hver en tid anbefale street food catering til alle slags arrangementer, hvad enten det er barnedåb, konfirmation, bryllup, havefest, medarbejderdag, fredagsbar, firmafest eller konference. Med en food truck som catering leverandør bliver det meget nemt for gæsterne at socialisere og mingle mens de venter på den næste lækre anretning eller når de spiser, som kan foregå både siddende, stående eller gående. Der skabes en hyggelig og uformel atmosfære og alle gæster kan føle sig godt tilpas. Denne form for catering giver også gæsterne direkte adgang til at snakke med kokken og få en god historie serveret sammen med maden. Hvis I er mange gæster, så anbefaler vi gerne at I får mere end én food truck ud så du og dine gæster kan gå på opdagelse i de forskellige verdenskøkkener og så at sige ”smage på verden” med vores tasting koncept – læs mere om dette koncept i vores katalog. Dette koncept er vores all-time mest populære format at servere mad i. Her serveres en række mindre anretninger, som tilsammen udgør måltidet. Gæsterne summer rundt og smager maden fra de forskellige food trucks, som løbende tilbereder maden, så den altid er frisk og varm fra start til slut. Her kan både den salte sult og den søde tand blive stillet tilfredse. Sammen finder vi ud af hvor mange madkoncepter der skal til, hvad der præcist skal serveres og i hvilke mængder – hertil har vi stor erfaring. Vi har fokus på det greasy og på det grønne, det salte og det søde,  det for vegetarer og det for veganere. Glutenallergi, laktoseintolerance og andre afskygninger af allergener kan vi fint tage hånd om, så længe vi bare ved det på forhånd. Vi kan levere i alle tænkelige formater, både ude og inde, morgen, frokost, aften, nat, snacks, desserter, kaffe og bar. Street food er sjovt, det er nede på jorden og det er mad med hjerte, når vi ruller ud med et dedikeret fokus og topprofessionelt maskineri. Vi glæder os hver dag over det solide hold af autentiske og originale street food trucks som vi med stolthed og 100% tryghed, sender ud til alle jeres store mærkedage og vigtige, begivenheder og arrangementer.

Rådgivning omkring maden er uhyre vigtig og vi sørger for en tæt dialog lige fra første snak om jeres behov for menu, gennem aftaler om pris, til dagen hvor maden skal serveres og over efterfølgende evaluering og slutfakturering. For større arrangementer stiller Rebel Food med en erfaren afvikler, der sørger for at slaget går sin gang, så du blot skal koncentrere dig om, at have en god fest med dine gæster. Denne afvikler vil således være jeres kontaktperson hele vejen igennem bespisningen, lige indtil sidste anretning er serveret og vognene igen ruller hjemad.

Er du interesseret i at høre nærmere om pris og vores koncept, så kontakt os nu og få en skræddersyet pris og dertilhørende menu til netop dit arrangement. Vi kan både hjælpe med tilrettelæggelse af flow i serveringen, mængde og udvalg i maden. Er jeres fest en temafest, så hjælper vi også gerne med at finde madkoncepter som passer til jeres valgte tema. Skal teamet være Street Food – så læs med HER. Vi ved at ingen arrangementer er ens og vi er omstillingsparate for at kunne få din fest afviklet efter jeres ønsker. Vi har erfaringen, I har gæsterne. Og så er der kun tilbage at sige velbekomme!

Se alle food trucks her

Er du interesseret i at vide mere om vores samlede team af rebeller og hvad vi kan tilbyde i 2020? Så klik her!

Katalog 2020