Cases

Vi har serveret til mange fantastiske arrangementer, men vi fremhæver disse

tech konference vega

TECH Konference i Vega

Læs casen her

leaseplan bildag 2019

Leaseplan bildag 2019

Læs casen her

sommerfest arkitektfirma 2019

Sommerfest for stort arkitektfirma på The Plant

Læs casen her

kbh volume

KBH Volume

Læs casen her

Er du interesseret i at se nærmere på vores samlede team af rebeller og hvad vi kan tilbyde i 2020? Så klik her!

Katalog 2020

Catering til fest

Mad ud af huset til dit arrangement

Med Rebel Food kan I give jeres gæster en anderledes oplevelse omkring catering til firmafesten, catering til konferencen eller catering til privatfest. Vi leverer mad ud af huset i et rullende format, hvor vi kan præsentere en lang række forskellige food trucks, der hver især arbejder passioneret med udvalgte verdenskøkkener. Når det kommer til menu kan det altså se ud på mange forskellige måder, mens formatet er street food, med både food trucks, madcykler, food trailers og mulighed for pop-op boder der, hvor pladsen er særlig trang. Vi klarer catering i København og omegn og er heller ikke blege for at tage turen vestpå, således dækker vi hele Danmark mod kørselstillæg. Rebel Food er anderledes og utraditionel catering til private og virksomheder.

Lad os stå for catering til din næste konference, hvor vores tasting format efterhånden er en efterprøvet model, der skaber nærvær, rum for interaktion mellem deltagerne og ikke mindst herlige oplevelser for smagsløgene. I tasting konceptet serveres en række mindre anretninger, der tilsammen udgør måltidet. Her kan deltagerne komme rundt i forskellige verdenskøkkener og præferencer for kød og vegetar, vegansk mv. klarer vi let med det brede udvalg og mulighed for special anretninger. Vi sørger for at maden er klar, således at alle deltagerne får mad i hånden så snart de kommer til frokost. Derfra skal gæsterne selv hente tasting-anretninger i de forskellige food trucks. Her vil de opleve at skulle vente en smule på at næste anretning er klar, men rummet giver anledning til interaktion med dem man står og venter sammen med. Lad det være småsnakken om den mad der serveres eller som vi oftest oplever og hører det, anledningen til networking deltagerne imellem – mad viser sig værende en særdeles god katalysator til at få gang i snakken. Alt maden tilberedes frisk, det er vores mission, som leder til de bedste gastronomiske oplevelser. Samtidigt kommer vores store ekspertise ind i ligningen og reducerer ventetiderne til et absolut minimum. Vi serverer selvfølgelig alt maden på bionedbrydelige emballager, på en måde hvorpå det både kan nydes siddende, stående eller gående. Rebel Food kan også stå for morgen forplejningen, friskbagte morgenboller, croissanter og kaffe, samt eftermiddagssnacks og fyraftensøl.

Menuforslag til dit næste arrangement kunne være afledt af vores populære tasting format. Fx en konference frokost med fire stk. mindre anretninger. Argentinsk inspireret tacos, sliders i bedste American style, Peruvianske causas og helt klassiske Danske rugbrøds sandwiches. Til de festlige lag, sommerfest eller julefrokost, skruer vi gerne lidt op for mængden af mad og tilføjer gerne desserten, med fx nitrogen-is eller rødgrød på jordbær, med let pisket flødeskum og marengs.

Er I mange gæster kan variationen i maden leveres fra mange forskellige food trucks og I kan besøge det meste af verden derigennem. Til mindre selskaber finder vi variationerne inden for de udvalgte verdens køkkener, som bestemt kan være mange og forskellige.

Så søger du mad ud af huset til dit arrangement, så kan du lave en prisforespørgsel og få hurtigt svar. Vi giver dig et klart overblik over pris, forslag til menu fra forskellige food trucks og kommer også omkring de helt små detaljer, såsom strømbehov, længde og bredde i cm på de forskellige food trucks, mv. Brug food trucks, madcykler, food trailers og pop-op boderne som en aktiv del af det visuelle indtryk i det tidsrum de er til stede. Det er farvestrålende koncepter, der giver fylde og volumen. Vi leverer selvfølgelig også gerne drikkevarer til maden, serveret fra vores egen campingvogn bar, både med- og uden alkohol.

Se mulighederne og få et tilbud på leje af food truck, klik her.