Ægte thaimad

Storsmilende Nik står i “spidsen” for Spyd. Når man savner maden hjemme fra Thailand og ikke kan finde et ordentligt alternativ der hvor man er, ja så må man jo selv gå til gryderne. Det emmer af en tur til det asiatiske paradis i Niks gadekøkken.

Menu

Snack:

”Spyd mix”

1 stk. crispy chicken spyd, 1 stk. ebireje, 2 stk. forårsruller serveret med sweet eller spicy dip.

Hovedretter:

Pad Thai:

Stegte nudler, æg, forårsløg, bønnespirer, ristede peanuts, lime, hjemmelavet pad thai sovs og tilvalg af koriander. Vælg mellem kylling eller tofu.

Chicken King:

Mormors opskrift – kylling marineret i 24 timer, serveret med ris, spicy dip eller sweet chili dip.

Red curry:

Med kylling eller Tofu. Hjemmelavet karry paste, kokosmælk, bambusskud, peberfrugt og sød basilikum. Serveret med ris og thai basilikum.

Desserter:

Kanom mo kaeng

En traditionel thailandsk dessert som er en æggecreme lavet med kokosmælk og løg.

Søde thailandske boller

Hjemmelavet bolle med smag af pandan, taro, kokos og tørret svinekød med chili paste. Moderne dessert med traditionelle ingredienser

Kanom piakpoon

En af de ældste thailandske desserter. Den har en Buddinge agtig konsistens og nydes med kokos sause.

Mulighed for at tilgodese følgende gængse allergier (kan dog indeholde spor af):

Truck

100% Bionedbrydelig emballage

Følg Spyd

Book Spyd

Få en pris