Lækre og sunde pitabrød til dig med en stor appetit!

Jakobsens Pita har Malene ved roret. Det er flammegrillet kød og vildtpølser skudt og produceret af svenske jægere, et medfødt servicegen og så er det beviset på, at en gammel klassiker sagtens stadig kan gå – også i nye klæder.

Det er pita. Det er uprætentiøst. Og det er pissegodt!

Udover deres pitabrød finder du også deres helt egen ‘Wild Dog’ – en hotdog med pølse af vildtkød.
Alt tilbehør og dressinger følger årstiden og vil derfor variere i forhold til sæsonen. Kødet der kommer i de friskbagte pitabrød og wild dog’en bliver leveret fra et lille svensk, økologisk landbrug med fritgående dyr. Den lokale landmand sørger også for vildtkød fra de svenske skove, som bliver til pølsen i wild dog’en.

Menu

4 slags pitabrød eller bowls– 100 g. eller 200 g.

-Flammegrillet oksefilet

-Flammegrillet kylling

-Flammegrillet halloumi-ost (vegetar)

-Veggieballs (vegansk)

Grønt efter årstiden, feta og hjemmerørt dressing

Wild dog

Pølse fra Rigsdagsmannergården i Blekinge, af jægerskudt Kronhjort, Elg, Vildsvin og Rådyr samt chili & cheddar. Serveres i et halvt pitabrød med, hvidløgsdressing og persilleolie.

Flæskestegssandwich

Brioche bolle med hjemmelavet, rødkål, hjemmesyltede agurker, friskrørt mayo og sprøde flæskesvær.

Dessert

Gammeldags æblekage

Chokolademousse med flødeskum

Citronfromage med flødeskum

Mulighed for at tilgodese følgende gængse allergier (kan dog indeholde spor af):

Truck

Pavillion

100% Bionedbrydelig emballage

Følg Jakobsens Pita

Book Jakobsens Pita

Få en pris