Rebel Camping Bar

Når campingvognen “Bolette” ankommer spreder hun stemningen af en dejlig sommeraften i skoven. Kom og camp i baren – så er du sikret noget godt at skylle al den dejlige mad ned med.

Vores priser starter fra 25 kr. pr. gæst pr. time – Jo længere vi skal holde baren åben, jo mere sparer du i sidste ende.

Klik nedenfor for at få se priser på vores pakker.

Hvis pakkerne ikke passer til jeres behov, så kontakt os herom og vi skræddersyr en løsning til jer.

Fredagsbaren
Den bløde bar
Den store fest

Book en bar til din fest med priser fra 25kr. Pr. time pr. Gæst

Lej bar til firmaarrangementer og privatfester

Som noget helt nyt har du nu mulighed for at leje Rebel Foods nye campingvogn bar til din fest. “Bolette” kommer rullende fyldt med god stemning, lækre drinks og bartendere med store smil. Hun er pyntet med fine lyskæder, flotte skilte og vintage lamper. Vi kommer både ud med bar til private fester i København og omegn og også til firmaevents af alle størrelser på hele Sjælland. Baren kan servere alt fra kolde fadøl, dejlig vin og læskedrik til fredagsbaren, til shakede cocktails og bobler til bryllupsfesten. Kan campingvognen ikke være på din private grund, så har vi også et mobil bar pop up format. Her kommer vi og stiller en bar op hos dig og dækker den til med en stabil kvalitets pavillion, som pyntes med glødepære-lyskæder som giver et varmt lys. Foretrækker du i stedet at vi står I din stue, så kan vi naturligvis også klare det. Uanset om du vælger campingvognen eller mobil baren, så er øllen kold og smager dejligt – ligesom drinksene og vinene! Er du i tvivl om, hvordan baren til din fest skal være skruet sammen, så finder vi sammen den helt rigtige sammensætning af øl, vine, bobler og drinks. Det vi plejer at have på menuen (alt efter hvilken sammensætning I vælger, der skal være til rådighed til jeres fest) er Hancocks Høker pilsner, økologisk IPA fra Herslev bryghus, vores økologiske hus vine fra Melin Vin – både, rosé, hvid, rød og cava. På drinks kortet finder du Mojito, Dark n’ Stormy, Aperol Spritz, Gin & Tonic, Whiskey Sour, Manhattan, Negroni og Old Fashioned. Er baren bestilt til årets julefrokost, så serverer vi selvfølgelig også juleøl og glögg efter ønske. Al frugt som bliver brugt i drinksene er økologisk og alle drikkevarer serveres naturligvis i bionedbrydelig emballage.

Når nu vi endelig også har fået en lækker bar løsning, så har vi dermed gjort det endnu nemmere for dig – Du kan nu få både drikkevarer og maden fra samme sted, nemlig gennem os, Rebel Food. Vi kan, ud over at hjælpe med sammensætningen af barkortet, også hjælpe med at sammensætte den perfekte menu til festen. Vi tilbyder alt fra den lette snackmad til fuldt mættende måltider, alt efter arrangementet og hvor mange gæster I er. Læs nærmere om muligheder for sammensætninger af mad fra forskellige food trucks på denne side – klik her  eller tryk her for at komme til vores katalog, og hvis du mangler lidt inspiration til en anderledes fest, så læs med under venues.

Hvad er prisen så for at leje en bar med bartendere til privatfesten eller firma eventet spørger du – ikke to fester er jo ens, så derfor beregner vi altid prisen for det enkelt arrangement, for at du får den pris der passer bedst til netop jeres event og det antal gæster I bliver. Alle Rebel Bars priser inkluderer selvfølgelig bartendere til festen også, så du ikke behøver leje en bartender ved siden af. Prisen du får er alt inklusiv, så den dækker derfor også over kørsel hele vejen til der hvor I er, samt bionedbrydelig emballage og opsætning og nedtagning af baren.

Tryk på knappen herunder og kom direkte til vores “få en pris” side. Fortæl os lidt om dit arrangement – både hvor mange I bliver, hvor længe I vil feste og hvad I kunne tænke jer at drikke, så laver vi en pris ud fra oplysningerne. Du skal også være meget velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en snak om det I stedet, hvis du foretrækker det. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kunne du tænke dig en unik baroplevelse til dit næste arrangement?

Få en pris