Ægte thaimad
Storsmilende Nik står i “spidsen” for Spyd. Når man savner maden hjemme fra Thailand og ikke kan finde et ordentligt alternativ der hvor man er, ja så må man jo selv gå til gryderne. Det emmer af en tur til det asiatiske paradis i Niks gadekøkken.
Menu
Snack:
2 Dybstegte Ebi-rejer med sød dyppelse
Hovedretter:
Spicy Lab: Kyllingoverlår marineret i 24 timer og så grillet. Blandet med løg, mynte, tomater, forårsløg, lime, chili og en hjemmelavet sauce. Serveret med ris. Koriander ved siden af.
Not-spicy: Kyllingoverlår, ris, thaisalat m. to forskellige slags hjemmelavet dyppelse.
Pad Krapaw: Med kylling stegt i hvidløg, chili, peber og en hjemmelavet sauce. Serveret med thaibasilikun og ris. Spejlæg kan tilkøbes.
Red curry: Med kylling eller Tofu (vegetar). Hjemmelavet currypasta, kokosmælk, Thai aubergine, limeblad, bambus og peber, serveret med ris. (Ananas kan tilvælges)
Green Curry: Mad kylling eller Tofu (vegetar). Hjemmelavet currypasta, kokosmælk, Thai aubergine, limeblad, bambus og peber, servert med ris.
Mulighed for at tilgodese følgende gængse allergier (kan dog indeholde spor af):