Mexikansk gadekøkken
Ignacio har en passion for hjemmelavet mad af høj kvalitet. Han har sat sig for at lave byens bedste taco og han stopper ikke før han er i mål. Han er udlært på fine restauranter rundt i landet og har nu kastet sig over det rullende mexicanske gadekøkken.
Tacos
Al pastor
Langtidsstegt gris marineret i paste lavet på ananas, guajillo chilli, hvidløg og varme krydderier
Pork and chorizo
Stegt nakkefilet af frilandsgris krydret med salt og peber, mixet med stegt og hakket chorizo
Beef Barbacoa
Langtidsbraiseret dansk ko marineret i krydret marinade på forskellige mexikanske chillier og pakket ind i bananblade, derefter tilberedt i 7 til 8 timer til kødet er fuldstændig mør og saftigt
Hjemmelavet Oksekøds chorizo
Oksetykkam kørt igennem egen kødhakker og mixet med spæk, marineret i guajillo chilli, hvidløg og varme kryderier
Pork Carnitas
Confiteret frilandsgris i aromatiske urter med et snært af appelsin, syltet rødløg.
(perfekt balance mellem fedme og syre)
Chipotle Chicken
Chipotle marineret kylling overlår med sprødt skind og frisk ananas
Tacos – vegetar
Grillede svampe
Rosted Potato
Alle vores tacos serveres på en hjemmelavet majs tortilla med salsa, løg, koriander og lime.
Quesadillas
Quesadillas – Hvede tortilla med smeltet ost indeni
Loaded Quesadillas – Samme princip som quesadillas men med fyld i, her vælger man fyld fra tacomenuen.
Sides
Nachos med salsa og guacamole
Refries beans
Grillede forårsløg
Smashed fried potato
Dessert
Churros (sukker, Kanel og sukker eller chocolade suace)
Mango Mousse
Tre leches kage (berømt 3 lags mexicansk kage)
Mulighed for at tilgodese følgende gængse allergier (kan dog indeholde spor af):