Mexikansk gadekøkken

Ignacio har en passion for hjemmelavet mad af høj kvalitet. Han har sat sig for at lave byens bedste taco og han stopper ikke før han er i mål. Han er udlært på fine restauranter rundt i landet og har nu kastet sig over det rullende mexicanske gadekøkken.

Tacos

Al pastor

Langtidsstegt gris marineret i paste lavet på ananas, guajillo chilli, hvidløg og varme krydderier 

Pork and chorizo

Stegt nakkefilet af frilandsgris krydret med salt og peber, mixet med stegt og hakket chorizo

Beef Barbacoa

Langtidsbraiseret dansk ko marineret i krydret marinade på forskellige mexikanske chillier og pakket ind i bananblade, derefter tilberedt i 7 til 8 timer til kødet er fuldstændig mør og saftigt 

Hjemmelavet Oksekøds chorizo

Oksetykkam kørt igennem egen kødhakker og mixet med spæk, marineret i guajillo chilli, hvidløg og varme kryderier

Pork Carnitas

Confiteret frilandsgris i aromatiske urter med et snært af appelsin, syltet rødløg.

(perfekt balance mellem fedme og syre)

Chipotle Chicken

Chipotle marineret kylling overlår med sprødt skind og frisk ananas

Tacos – vegetar

Grillede svampe

Rosted Potato

Alle vores tacos serveres på en hjemmelavet majs tortilla med salsa, løg, koriander og lime.

Quesadillas

Quesadillas – Hvede tortilla med smeltet ost indeni

Loaded Quesadillas – Samme princip som quesadillas men med fyld i, her vælger man fyld fra tacomenuen.

Sides

Nachos med salsa og guacamole

Refries beans

Grillede forårsløg

Smashed fried potato

Dessert

Churros (sukker, Kanel og sukker eller chocolade suace)

Mango Mousse

Tre leches kage (berømt 3 lags mexicansk kage)

Mulighed for at tilgodese følgende gængse allergier (kan dog indeholde spor af):

Truck

100% Bionedbrydelig emballage

Følg The Taco Truck

Book The Taco Truck

Få en pris